Follow Us

  • Face
  • twitter
  • Mail
  • Inst
  • Pint

© Made with ♥ by Marija Milovac, 2016.

FANTASTIQUE, turistički obrt, Dubrovnik

All rights reserved.

Portal Oko

February 04, 2019

Turistička vodička poznata po misterijama, Marija Milovac 21. siječnja okupila je još jednu grupu radoznalih ljudi na Boninovu, među kojima su bili strani turisti, da bi ih uvela u svijet misterije i duhova. Turistička tura uključuje večernju šetnju i priču, ali je samo za one neustrašive. Bez obzira na zimske uvjete mnogi žele čuti lokalne mistične priče i upustiti se u ovu zanimljivu avanturu!

Airbnb Press Room

October 17, 2018

Airbnb featured Haunted Dubrovnik and our Ghosts and Mysteries tour among 13 spooky experiences for Halloween 2018.

GoDubrovnik

October 31, 2017

Since we are locals, we don’t usually do “touristy stuff”. But when we heard about Haunted Dubrovnik tour we were pretty intrigued (even though we‘re even scared of the dark and don’t like horror films …) But, oh well, for the sake of GoDubronik readers, we had to “sacrifice”.

Dubrovnik Times

September 25, 2017

Imagine your Dubrovnik tour starting at sunset, with your guide waiting for you with lantern in a long, black hooded dress. Marija Milovac became a Dubrovnik attraction when she started her Haunted Dubrovnik tours. Mysterious stories, secrets, legends - Dubrovnik history is full of them and they are just waiting to be discovered. You just need to be brave – some of them might scare you!

Dubrovački Dnevnik

August 28, 2017

Ovo nisu priče koje ćete pronaći u promotivnim turističkim brošurama, već jedinstveni doživljaj satkan od priča koje su inspirirane mračnom, tajanstvenom i sablasnom dubrovačkom prošlošću, navodi se u opisu mističnih turističkih šetnji koje vodi Dubrovkinja Marija Milovac.

Večernji list

August 07, 2017

Vriskovi u noći, zveket lanaca, škripanje lustera, koraci u mraku napuštene kuće. Duhovi bez glava... Ukleti Dubrovnik. Lokalna mistična priča koju od ovog ljeta turistima prenosi Marija. Dvosatna turistička tura uključuje večernju šetnju i priču, ali je samo za one najhrabrije. Evo, na primjer, jedne priče s Boninova. Istina, nije s ture, ali ilustrira o čemu se ovdje radi. Dakle, mistična priča iz Dubrovnika.

Bookiraj.com

July 22, 2017

Da bi se istorija nekog grada upoznala na zanimljiviji i originalniji način nego što je to uobičajeno ponekad je neophodno malo skrenuti sa „utabanih“ turističkih staza.

Upravo to smo uradili u omiljenom nam Dubrovniku, zajedno sa još nekoliko ljubitelja mističnog, tajnog i neotkrivenog, uživajući u pričama koje možda i nisu za svačije uši.

Please reload